Izvor:
12.08.2019 u 08:39
0

TEODOSIĆ NA REHABILITACIJI: Propušta Mundobasket u Kini? (FOTO)

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić oporavak od povrede stopala, koju je zaradio na pripremnom meču za Svetsko prventsvo protiv Litvanije, počeće za nekoliko dana u Bolonji.

Kako pišu italijanski mediji, srpski plejmejker će rehabilitaciju voditi u Italiji i neće biti sa reprezentacijom Srbije, uz nadzor poznatog doktora iz Bolonje Đanija Nanija.

Prehodno se Košarkaški savez Srbije (KS S) oglasio povodom povrede kapitena, istakavši da je obnovio povredu stopala i da će biti na intezivnoj terapiji.

– Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije koje će se raditi narednih par dana. Videćemo kako će stopalo da reaguje na njih, zatim će biti urađeni novi kontrolni snimci i posle toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Miloš morati da pauzira – rekao je juče doktor reprezentacije Dragan Radovanović.

Mediji ovih dana spekulišu da će Teodosić najverovatnije da propusti Mundobasket u Kini.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter