Izvor:
21.10.2016 u 17:10
0

GLUVI NA APEL: Delije kreću u ISTANBUL!

Iako je Crvena Zvezda apelovala na svoje navijače da iz bezbednosnih razloga propuste utakmicu u Istanbulu, to se ipak neće dogoditi.

Naime, kako saznaje Telegraf, od izvora sa aerodroma Nikola Tesla, tridesetak ”viđenijih” Delija iz prve ekipe u četvrtak uveče bila je na čekiranju karata za let.

Bila je grupa od oko 30 navijača iz prve ekipe. Došli su oko 23 uveče, čekali su dok se svi skupe i onda su krenuli na gornji sprat gde su ukrcavanja za letove – ispričao nam je izvor Telegrafa.

Jedino što unosi malu zabunu jeste to što u to vreme nema letova za Istanbul, koji počinju tek od jutra. U to vreme, oko 01:00 je bio let za Moskvu, pa ili su Delije krenule ka Rusiji, gde bi možda mogle da se nađu sa bratskom grupom, navijačima Spartaka iz Moskve, pa tako pojačani put Istanbula.

Koliko je poznato tokom vikenda nema neke bitne utakmice Sparatak u ruskoj ligi, koji inače gostuje Uralu u Permu. Što aludira da će Delije i navijači Spartaka zajedno u Istanbul.

Postoji mogućnost i da je bio iznajmljen čarter let, a možda su i navijači samo krenuli na neku totalnu drugu destinaciju.

Podsetimo i da su upravo navijači Spartaka na svojoj poslednjoj utakmici skandirali Marku Ivkoviću, navijaču Zvezde, koji je pre skoro dve godine ubijen u Istanbulu ispred hale Abdi Ipekči pred meč Galatasaraj – Zvezda. Možda je to bila najava zajedničke akcije sa Delijama pred novi duel u Istanbulu između ovih ekipa.

Utakmica 2. kola Evrolige između Galatasaraja i Zvezde počinje u petak od 19 časova. Da su Delije zaista krenule put Istanbula i da li će uspeti da se domognu ulaza, ili su im u planu akcije drugog tipa, pratite na Telegrafu.

Inače, ubica Marka Ivkovića Kadri Aktaš osuđen je na 25 godina zatvora.

Telegraf.rs
Foto:Instagram/crvenazvezdakk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter