Izvor:
15.10.2016 u 17:27
0

OVO JE SRAMNO: Košarkaš nokautirao svog trenera

Košarkaš Kvarnera Siniša Štemberger nokautirao je na treningu trenera ovog kluba i bivšeg saigrača Marijana Mancea.

Hrvatski mediji navode da je Štemberger zakasnio na trening u četvrtak uveče. Mance ga je pitao zašto kasni, a Štemberger ga je udario šakom u glavu.

– Ničim izazvan nasrnuo je na našeg trenera. Nije bilo nikakvog razloga za tako nešto. Mance je dao izjavu policiji. Nema opravdanja za ovakvo ponašanje. Uleteo je na trening i nokautirao je trenera. Svi smo šokirani – izjavio je sportski direktor Kvarnera Marko Šamanić.

On je podsetio da je Štemberger pre nekoliko dana isključen na utakmici protiv Zadra pošto je uhvatio za vrat protivničkog igrača Borisa Baraća.

Šamanić je rekao da je odmah podneo zahtev da se raskine ugovor sa Štembergerom, a klub je stao iza svog trenera.

Štemberger (37) je igrao za Kvarner od 1998. do 2004. On je između ostalog igrao i za Zadar, Široki, Split, Astrum i Igokeu. On i Mance su zajedno igrali nekoliko godina.

Štemberger se 2008. dok je igrao za Split potukao na utakmici sa Cibonom sa protivničkim igračem Ralom Maršalom.

Kurir.rs
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter