Izvor:
17.06.2019 u 20:26
0

TRINKIJERI: Bili su koraci, moji igrači su zaslužili majstoricu!

Trener Partizana Andrea Trinkijeri, posle poraza od Crvene zvezde, čestitao je rivalu na titulitr i rekao je da su koraci Bilija Berona odlučili meč.

– Sada ću se zaglaviti sa srpskim. Čestitam Zvezdi na pobedi, dobili su nas na individualni kvalitet. Serija je trajala sedam dana, a kao da je trajala 70 godina. Dosta sam naučio oko košarke u ovom periodu. Bili su koraci. Bila bi peta utakmica, majstorica. Mislim da moji igrači i naši navijači su zaslužili tu majstoricu, ali je neće biti – rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije.

Trener crno-belih osvrnuo se i na sudije.

– Lako je posuti sva go…. sudije. Nije im lako. Nisu svirali. Pogrešili su i pre toga, sistem ne valja. Šta ja tu da radim. Moramo biti hrabriji. Biti Partizanovac znači biti hrabriji. Izgubili smo, ali nismo poraženi. Izvukli smo ono što smo imali i ono što nismo imali. Nešto nam je faili, ali to nisu muda i srce. Mogu o koracima pričati 10 godina. Više grešaka je bilo u prvoj utakmici. Sigurno je tu nešto trulo, ali šta sada ? Predati se – rekao je Trinkijeri i dodao:

– U prvoj utakmici sam isključen, a sudija je napisao neistinu. Ja sam se okrenuo i odlazio i onda je sviro isključenje. To nije moje mišljenje, to je ceo svet video. Neću da se moje reči zloupotrebe protiv mene. Svi su videli šta se dešavalo. Povredilo me je što su se pojavile laži. To me je ljudski povredilo – kaže on.

Trinkijeri je bio upitan i o svom ugovoru

– Ovo nije vreme za to. Boli me još mnogo – zaključio je Trinkijeri.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter