Izvor:
21.05.2019 u 07:25
0

GRČKA: NBA zveda Janis Adetokunbo finansira izgradnju terena u Atini!

Grčka NBA zvezda Janis Adetokunbo finansiraće izgradnju zatvorenog košarkaškog terena u području Grčke u kojoj je prošle godine izbio požar u kome je stradalo najmanje stotinu ljudi.

Biće igrađen modernim metodama korišćenjem čeličnih ramova, tako da će biti završen do kraja leta – rekao je gradonačelnik područja regiona Rafina Vangelis Burnus.

On je objasnio da su lokalne vlasti primile ponudu od igrača Milvoki baksa da izgradi teren u novoplaniranom parku.

Janis Adetokumpo je dete imigranata iz Nigerije, rođen je i odrastao u Atini, a u SAD se preselio 2013. godine da bi igrao za Milvoki bakse.

Poznat je po održavanju bliskih veza s Grčkom i uzeo je učešće u kampanji promocije grčkog vazdušnog saobraćaja i turizma, kao i reciklaže.

Njegov stariji brat Tanasis Adetokumpo živi u Atini i igra za tamošnji klub Panatinaikos.

Izvor: Tanjug
Foto: Janis Adetokunbo/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter