Izvor:
22.09.2016 u 18:59
0

TEODOSIĆ NAJAVIO SELIDBU: Razmišljam o odlasku u NBA

Miloš Teodosić je jedan od najboljih plejmejkera na svetu. Dokazao se u reprezentaciji, ali i najboljim evropskim klubovima kao što su Olimpijakos i CSKA, čije boje i danas brani. Ipak, nikada se nije oprobao u NBA, mada ne odbacuje mogućnost da zaigra u najjačoj ligi sveta.

U prošlosti sam osećao da mi igranje u NBA nije blisko, ali sada razmišljam o tome. Želim da putujem u SAD, da igram u NBA i da se takmičim sa najboljima na svetu. Možda sam sada spremniji mentalno, ali i na terenu. Znam da mogu, verujem u sebe i nema sumnji i premišljanja. U najboljoj sam fazi karijere, igram za osvajača Evrolige i uživam u stvari koja je najvažnija za mene još otkad sam bio dete i igrao na lokalnom terenu. Uživam u košarci. Neću da rizikujem da to izgubim jer je to jedino što mi je stvarno potrebno – napisao je Teodosić u svom blogu za portal Eurohups.

On ističe da ne bi otišao po svaku cenu u NBA.

Želim da osetim da NBA tim zna moju igru, ima plan za mene i da može da me koristi u ekipi sa pravom hemijom, a da ciljevi budu visoki. Želim da pobeđujem, da budem motivisan i da osećam da treneri i organizacija veruju u mene. Važni su visoki ciljevi, igram za titule otkad sam bio dete. Znam da mogu da doprinesem, ali neću da odem samo da bih mogao da kažem da sam igrao u NBA. Potreban mi je ceo paket koji će me uzbuditi. Dakle, zavisi od ponuda i od načina na koji mi tim priđe – istakao je Teodosić.

Izvor: Eurohoops
Foto: Facebook/CSKA Moscow

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter