Izvor:
13.11.2018 u 07:37
0

SRPSKI ČAS KOŠARKE U NBA: Bogdanović i Bjelica cepali mrežice i „sipali“ poene kako su stigli! (VIDEO)

Sakramento Kingsi savladali su San Antonio Sparse na svom parketu u noći između ponedeljka i utorka. Sakramento Kingsi su sa 104:99 savladali San Antonio Sparse i stigli do osme pobede u sezoni.

Prvi put od 15. novembra 2014, Kingsi su savladali trofejni klub iz Teksasa, a gostima je prave glavobolje zadavao Bogdan Bogdanović, iako je tek nedavno počeo sa nastupima zbog letošnje hirurške interevencije na kolenu. Nije za njim mnogo zaostajao ni Bjelica.

Bogdanović je kao rezerva u igri proveo 24 poena i za to vreme postigao 22 poena. Šutirao je 6/10 za dva, 3/7 za tri, a imao je i tri asistencije i jedan skok.

Nemanja Bjelica je odigrao 26 minuta i nakon nešto sporijeg starta meč je završio sa 11 poena uz šest skokova i jednu ukradenu loptu. Bjelica je iz igre imao učinak četiri od pet, pogodio je sve tri trojke koje je šutnuo, a sa linije za slobodna bacanja imao je jedan od dva.

Daron Foks je postigao 19 poena, Badi Hild 14, a Vili Koli Stajn je sa po 13 poena i skokova zabeležio dabl – dabl.

U San Antoniju je najefikasniji bio Demar Derozan sa 23 poena, Lamarkus Oldridž je postigao 14 uz 18 skokova, a isti poenterski učinak imao je Rudi Gej koji je imao devet skokova.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter