EVROKUP: Počela prodaja karata za meč Crvene Zvezde sa Andorom!

 

Prodaja karata za utakmicu 3.kola Evrokupa Crvena zvezda mts - Andora u svim poslovnicama Eventima od ponedeljka u 10 časova do početka utakmice, kao i na dan meča na blagajnama dvorane "Aleksandar NIkolić" od 16 časova do početka utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde mts igraju u utorak treću utakmicu ovogodišnjeg izdanja Evrokupa.

Crveno-beli nakon premijerne pobede u novoj sezoni, koju su zabeležili nad nemačkim „Ulmom" u dvorani „Aleksandar Nikolić" u utorak od 19 časova dočekuju ekipu španske Andore.

Crvenobeli su u međuvremenu od tog duela pobedili ekipu Budućnosti u Podgorici, Monaka u Francuskoj i ekipu Krke u ABA ligi, i u dobrom raspoloženju, bez poraza i sa brejkom u evropskom takmičenju, dočekuju jedno od najprijatnijih iznenađenja prošlogodišnjeg izdanja spanske Endesa lige.

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve svoje pristalice i zainteresovane, da će pojedinačne karte za ovaj meč, biti u prodaji od ponedeljka od 10 časova u svim poslovnicama Eventima, kao i na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić" od 16 časova do početka meča. Takođe, na dan utakmice i samo na blagajnama dvorane svi zainteresovani biće u prilici da kupe i sezonske ulaznice KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2018-2019 koje su još uvek u prodaji!

 

Cene karata za utakmicu Crvena zvezda mts – Andora:

TRIBINA - A B C D 600 dinara

Parter B 900

Parter 4 900

Loža 2.500

Plava loža 2.000

Bela loža 1.500

POČASNO MESTO BOČNO I RED 6.000

POČASNO MESTO BOČNO ZVEZDAŠ I RED 8.000

POČASNO MESTO BOČNO II RED 4.000

POČASNO MESTO BOČNO III RED 3.000

POČASNO MESTO I RED 10.000

POČASNO MESTO II RED 6.000

 

Ujedno, klub podseća da svakom kupovinom karte direktno pomažete klubu koji je odlično otvorio novu takmičarsku sezonu!

 

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/crvenazvezdakk

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost