Izvor:
13.10.2018 u 12:40
0

TRENER PARTIZANA ČANAK: Očekuje nas veoma težak meč sa Mornarom!

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Mornara i dodao da crno-bele neće zavarati meč koji su nedavno protiv istog rivala odigrali u ABA Super kupu.

"Očekuje nas veoma teška i važna utakmica za obe ekipe. Mornar je startovao sa dva poraza i sada će učiniti sve da tu seriju prekine", rekao je Čanak.

Košarkaši Partizana sutra gostuju Mornaru u utakmici trećeg kola ABA lige.

Partizan je novu sezonu u regionalnom takmičenju počeo sa dve pobede, dok je ekipa iz Bara upisala dva poraza.

Te dve ekipe su se nedavno sastale u Laktašima na ABA Super kupu i tada je slavio Partizan sa 91:77.

"Utakmica koju smo nedavno odigrali u Laktašima nas neće zavarati. Oni su tokom nedelje pokazali dobru igru u Torinu, gde su zabeležili važnu pobedu u Evrokupu i tako najavili da će na sutrašnjoj utakmici biti na veoma visokom nivou", rekao je Čanak.

"S druge strane, mi ćemo dati sve od sebe da dodjemo do pobede kojom bi odlično započeli seriju od tri uzastopna gostovanja u ABA ligi i Evrokupu", dodao je trener crno-belih.

Bek Partizana Aleksandar Aranitović podsetio je da su utakmice protiv Mornara u Baru u prethodne dve sezone bile veoma zanimljive i teške i da veruje da će tako biti i sutra.

"Pobeda u Laktašima na Super kupu je arhivirana i u kontekstu sutrašnje utakmice nema veliki značaj. Očekujem da oni pruže svoj maksimum kako bi došli do prve pobede u ligi, a mi ćemo s druge strane odgovoriti istom merom, kako bismo napravili još jedan važan korak napred", rekao je Aranitović.

Utakmica se igra sutra od 17.00.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Aleksandar Stošić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter