Izvor:
13.05.2016 u 20:17
0

VIŠE OD TRENERA: Željko Obradović dobio dokumentarac!

Na sajtu Evrolige pojavio se trejler za dokumentarni film o Željku Obradoviću. Film se zove "Više od trenera" i govori o velikom doprinosu koji je Željko Obradović dao evropskoj košarci.

U trejleru možete videti šta Duda Ivković, Aleksandar Đorđević, Bogdan Boganović imaju da kažu o Željku kao treneru, ali i ostali igrači i stručnjaci.

Nije čudno što je Evroliga rešila da snimi film baš o njemu, on je jedan od retkih koji je osvajao zlata i kao igrač i kao trener. Sedeo je na klupi mnogih evropskih klubova i osvajao brojne nagrade kao trener. Sada vodi Fenerbahče sa kojim se drugi put uzastopno plasira u fajnal-for.

Još nije poznato kada će film biti emitovan.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/theinsiderF4, Youtube/Euroleague

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter