Izvor:
13.08.2018 u 13:44
0

Zvezda pokrenula disciplinski postupak: Janković se nije pojavio na prozivci crveno-belih!

Nakon mnogobrojnih spekulacija konačno počinje da se razrešava situacija u vezi sa košarkašem Crvene zvezde Stefanom Jankovićem.

Nakon što je najavljeno da on želi da napusti klub, to je i potvrđeno time što se nije pojavio na okupljanju tima u ponedeljak, pred početak priprema za novu sezonu.

S obzirom da Janković ima aktivan ugovor sa crveno-belima na još dve sezone, Zvezda je pokrenula disciplinski postupak protiv krilnog centra.

U međuvremenu, poslednja poznata "adresa" na kojoj se Janković nalazio bio je Toronto, dok njegovi zastupnici pokušavaju da ga oslobode ugovora sa Zvezdom.

Iako je predsednik kluba Nebojša Čović objavio da su svi igrači iz prošle sezone dobili sav novac koji im je sledovao, Janković pokušava da raskine ugovor jer su plate kasnile nekoliko meseci.

Osim toga, verovatno je i nezadovoljan minutažom koju bi dobio na Malom Kalemegdanu u predstojećoj sezoni, s obzirom da su u klub u međuvremenu stigli Muhamed Faje, Dušan Ristić, Majk Cirbes i Majkl Odžo, koji takođe igraju na pozicijama u reketu.

U međuvremenu, rasplet ove priče čeka najveći rival Partizan koji je navodno zainteresovan za Jankovića, ali nije spreman da plati Zvezdi odštetu od oko 300.000 evra koliko traži Čović.

Sportski direktor crno-belih Nikola Lončar je uoči početka priprema Partizana najavio da klub traži još jedno pojačanje upravo na Jankovićevoj poziciji, a pošto ima dosta stranaca prioritet je igrač sa srpskim pasošem, ali nije komentarisao situaciju iz redova večitog rivala osim da je upozna s činjenicom da je nerazjašnjena.

b92.net
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter