Izvor:
03.08.2018 u 20:24
0

DOBRODOŠLICA NA GRČKOM: Zvezda dovela trostrukog osvajača Evrolige!

Šampion Srbije angažovao iskusnog grčkog košarkaša.

Nekadašnji reprezentativac Grčke Stratos Perperoglu novi je košarkaš Crvene zvezde sa kojom je potpisao ugovor do kraja naredne sezone, potvrdio je danas klub sa Malog Kalemegdana.

Perperoglu (33) je u redove šampiona Srbije stigao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Hapoelom iz Jerusalima, a pre crveno-belih igrao je i za Barselonu, Panatinaikos i Olimpijakos.

U dresovima slavnih atinskih klubova osvojio je tri Evrolige (dve sa "zelenima" i jednu sa Olimpijakosom), a upravo je u klubu iz Pireja sarađivao sa sadašnjim trenerom Zvezde Milanom Tomićem koji je u to vreme bio pomoćnik.

Osvajač bronzane medalje sa reprezentacijom Grčke na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 2009. godine igra na pozciji krilnog igrača, a može da pokriva i mesto krilnog centra, tzv. "četvorku".

Iskusni grčki as je peto pojačanje crveno-belih za novu sezonu, nakon dolaska Ristića, Berona, Cirbesa i Odža.

Klub je poželeo Perperogluu dobrodošlicu na grčkom putem zvaničnog sajta.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter