Izvor:
02.08.2018 u 14:29
0

Zvezda našla krilnog igrača u Grčkoj: Perperoglu blizu Malog Kalemegdana!

Crvena zvezda je blizu da dovede pojačanje sa respektabilnom košarkaškom karijerom i velikim imenom. Reč je o Stratosu Perperoglu, koji je dugi niz godina igrao za reprezentaciju Grčke, a nosio je dres Olimpijakosa i Panatinaikosa.

Prema pisanju Jurohupsa” crveno-beli i trostruki osvajač Evrolige su u fazi pregovora, a naredni dani dani bi trebali doneti konačan odluku da le će Perperoglu obući crveno-beli dres.

Tridesetrogodišnji košarkaš je trenutno slobodan igrač, a prethodnu sezonu je proveo u Hapoelu iz Jerusalima sa kojim je nastupao u Evrokupu gde je prosečno beležio 8.2 poena, 3.2 skoka i 1.3 asistencije za 24 minuta provedenih na parketu po meču.

Pre nego što je otišao u Izrael, igrao je za evroligaške timove 10 uzastopnih sezona i osvajao takmičenje tri puta. Dva puta je to činio sa Panatinaikosom, dok je jednom uspeo sa Olimpijakosom.

novosti.rs
Foto: wikipedia, basketdergisi.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter