Izvor:
28.06.2018 u 17:19
0

PROVERA ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda pobedila Apolon koji je u poslednjem kolu izgubio titulu od Apoela!

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili novu pobedu na pripremama u Austriji.

Crvena zvezda je savladala Apolon sa Kipra sa 1:0 autogolom defanzivca kiparske ekipe Adrijana Sardinera u 81. minutu.

Bila je to čvrsta utakmica i dobra provera za fudbalere Zvezde, koji su imali više od igre, bolje šanse i na kraju zasluženo slavili.

Zvezda je počela meč u sastavu: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Gobeljić, Jovičić, Krstičić, Jevtović, Ben, Srnić, Pešić.

U prvom poluvremenu nije bilo preterano mnogo opasnih situacija pred oba gola. Viđena je žeatoka borba, veća inicijativa Zvezde, ali i dobar defanzivni blok Kiprana, čije su linije tima po prvi put popustile u 40. minutu, kada je Ben imao sjajnu šansh posle jednog odbitka, ali je lopta završila u korneru.

Odmah nakon njega Ben je ponovo bio u šansi, ali je glavom iz dobre pozicije na prvoj stativi šutirao pored gola.

Apolon je mogao da kazni promašaje Bena na samom isteku prvog poluvremena, kada je Papulis šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je Borjan imao sreće da je lopta prošla pored njegove desne stative.

Drugi period igre doneo je mnogo više zanimljivosti i šansi, pre svega pred golom Applona, a i nekoliko novih igrača u timu Zvezde, pošto au ušli Stojiljković, Pavkov, Meleg, Hajdin i Mklijaš.

Pretila je Zvezda, želela je pobedu i napadala, pokušavala je da dođe do gola šutevima preko Bena, Gobeljića, Melega… ali nije bilo gola.

Sve do 81. minuta, kada je Milijaš oštro izveo prekid, a defanzivac Apoela Adrjan Sardinero glavom poslao loptu u svoju mrežu za drugu pobedu Zvezde na pripremama.

Bila je ovo prava provera za crveno-bele, pre svega za duel sa kiparskim APOEL-om, koji svi očekuju u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter