Izvor:
28.06.2018 u 13:43
0

Zvezda dovela šesto pojačanje: Stigao štoper iz Gane!

Povremeni reprezentativac Gane Rašid Sumaila godinu dana provešće na pozajmici u Crvenoj zvezdi, saopštio je prvak Srbije.

Sumaila ima 25 godina i igra na poziciji štopera, a u Zvezdu dolazi iz kuvajtske Al Kadsije sa pravom otkupa ugovora po isteku pozajmice.

"Veoma sam srećan što sam došao u Crvenu zvezdu, ovde sam da pomognem timu kako bi ostvario svoje i ciljeve kluba. Zvezda je dobar klub koji će mi pomoći da igrački napredujem. Znam da ima veliku istoriju, da je bio prvak Evrope i za prošlosezonske dobre nastupe u Ligi Evrope. Po prirodi sam pobednik, ne volim da gubim i zato želim za Zvezdom da beležim što bolje rezultate", rekao je Sumaila za klupski sajt.

Ovo će mu biti prvi izlazak u Evropu jer je pre Kuvajta nastupao za katarsku Al Garafu, južnoafrički Mamelodi i klubove iz Gane Asante Kotoko i Kape Koast, dok za reprezentaciju ima šest mečeva.

Sumaila je šesto pojačanje Crvene zvezde ovog leta nakon Dušana Jovančića (Vojvodina), Dejana Melega (Kajzeri), Nikole Stojiljkovića (Braga), Milana Jevtovića (Antalija) i golmana Zorana Popovića (Bodo Glimt), a uskoro se očekuje i dolazak Lorenca Ebesilija iz kiparskog APOEL, te Australijanca srpskog porekla Miloša Degeneka iz japanske Jokohame.

B92
Foto: FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter