Izvor:
21.06.2018 u 18:59
0

TREĆE POJAČANJE PARTIZANA Enake: Došao sam da osvojim titulu!

Partizan je doveo i treće pojačanje u letnjem prelaznom roku!

Posle napadača Nemanje Nikolića i Rikarda Gomeša, novi član crno-belih je rumunski desni bek Gabrijel Nikolae Enake (18.8.1990. – 178 sm, 69 kg), koji je stigao iz Rubina iz Kazanja, a potpisao je ugovor na tri godine i dobio dres sa brojem 44, koji je sam i tražio.

Prethodno je dve sezone proveo u Steaui iz Bukurešta, Astri, Mioveniju, a odigrao je i pet utakmica za A reprezentaciju Rumunije i osam za selekciju U-21.

“Bilo je više ponuda. Mislim tri. Ali na osnovu razgoora koje sam imao, uvideo sam da je Partizanova ponuda najprofesionalnija i najkonkretnija… Došao sam da osvojim titulu. Uveren sam i želim da dokažem da sam igrač koji može da odgovori zadacima i da pomognem Partizanu u svakoj utakmici“, rekao je Enake na zvaničnoj promociji u Humskoj.

Na početku karijere igrao je na poziciji krila, pa je kasnije "vraćen" na beka.

“Volim da budem napred, da budem blizu gola. U Steaui sam igrao desnog beka, jer sam sa te pozicije imao mogućnost da se ubacujem i da centriram“.

Beograd nije stigao da vidi detaljno…
“Treba mi tišina, mir, park da imam gde da odvedem decu. To sam sve ovde pronašao“, zaključio je Enake.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter