Izvor:
20.06.2018 u 10:31
0

Žreb Lige Evrope: Spartak ide u Severnu Irsku, Radnički u Andori ili Malti!

Partizan ide u Pljevlja, subotički Spartak u Severnu Irsku, a niški Radnički u – Andoru ili Maltu!

Takva je sudbina srpskih klubova na početku kvalifikacija za Ligu Evrope posle današnjeg žreba u Nionu.

Parni valjak će u prvom kolu biti nosilac, baš kao i preostala dva srpska kluba i bar na papiru imaju lakši posao.

Spartak će se sudariti sa Kolrejnom iz Severne Irske koji je u minuloj sezoni bio drugoplasirani tim tamošnjeg Premijeršipa, sa svega dva boda zaostatka za prvoplasiranim Krusejdersom.

Što se Radničkog tiče, moraće još malo da se strpi kako bi dočekao ime prvog rivala na putu do grupne faze Lige Evrope, pošto će ukrstiti koplja sa pobednikom iz predigre koju će odigrati Santa Hulija sa Andore i Gzira junajted sa Malte.

Radnički će, bilo kako, imati jednostavniji zadatak od Spartaka.

Već od 14 časova srpski predstavnici u kvalifikacijama za Ligu Evrope dobiće imena potencijalnih rivala u sledećoj rundi, pod pretpostavkom da prvu fazu prođu. Partizan će i tada zadržati povlašćenu ulogu, dok će Radnički i Spartak i biti među nepovlašćenima.

Mozzartsport
Foto: Uefa.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter