Izvor:
19.06.2018 u 12:01
0

ZVEZDAN TERZIĆ: Favoriti smo, ali nećemo potceniti Spartaks!

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je danas da je njegova ekipa favorit protiv letonskog Spartaksa, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, da će pokušati u prvoj utakmici da obezbedi prolaz dalje, ali da neće potceniti protivnika.

"U ovoj prvoj rundi smo nosioci i očekivali smo slabijeg protivnika, ali to ne znači da ćemo nekoga potceniti. Svi učesnici prve runde su šampioni svoje države i to treba poštovati. Letonija nije velika fudblaska sila, medjutim svedoci smo mnogih iznenadjenja. Mi ćemo se maksimalno ozbiljno poripremiti, nećemo potceniti protivnika i već sada ćemo krenuti u prikupljanje podataka", rekao je Terzić.

Fudbaleri Zvezde će u prvoj utakmici igrati na gostovanju u Jurmali, 10. ili 11. jula, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

"Znamo da je Jurmala 30-ak kilometara udaljena od Rige, prvenstvo im počinje u martu, oni će do naše utakmice odigrati 14-15 utakmica i zbog toga ne smemo da ih potcenimo. Želeo sam da izbegnemo Slovake, priželjkivao sam Maltežane, ali mislim da nismo loše prošli i da smo favoriti na ovoj utakmici. Uvek je bolje kada se revanš igra na našem stadionu, ali učinićemo sve što možemo da već u prvom meču sve rešimo", naveo je Terzić.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter