Izvor:
02.05.2016 u 19:49
0

BEJL POTPISAO NOVI UGOVOR? Ostaje u Madridu još PET godina

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl potpisaće novi ugovor sa klubom, prenosi španski list Marka.

Uprava Madriđana želi što pre da produži ugovor sa velškim fudbalerom i tako stavi tačku na spekulacije o evenutalnom povratku Bejla u Premijer ligu.

Kako prenosi list, ostalo je još samo da dve strane usaglase detalje, koji će biti poznati već ove nedelje, a Bejl će najverovatnije staviti paraf na ugovor do 2021. godine.

Tokom karijere 26-godišnji krilni napadač nastupao je za Sautempton i Totenhem, iz kojeg je u septembru 2013. stigao u Real.

Za Madriđane je do sada odigrao 120 utakmica, postigao 58 golova i osvojio Ligu šampiona, Kup Kralja, FIFA Svetsko prvenstvo i UEFA Superkup.

Za reprezentaciju Velsa odigrao je 54 utakmica i postigao 19 golova.

Tanjug
Foto: Facebook/Gareth Bale

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter