Izvor:
23.03.2018 u 15:18
0

Nejmar bira trenera u PSŽ-u: Neću Kontea, već Luisa Enrikea!

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar da Silva predložio je vlasniku kluba Naseru Al-Kalifiju da smeni trenera Unaja Emerija i umesto njega postavi Luisa Enrikea.

Za novog trenera glavni kandidat najviše figurira Antonio Konte iz Čelsija, ali je Nejmar poručio šeiku da mu se ne sviđa Italijanov stil i da je Luis Enrike pravo rešenje, pišu brojni španski i francuski mediji.

Prva zvezda "svetaca" je u rodnom Brazilu, gde se oporavlja od povrede, prilikom posete Al-Kalifija i sportskog direktora Antera Enrikea savetovala da se angažuje Luis Enrike.

Nejmar je sa Luisom Enrikeom uspešno sarađivao u Barseloni, zajedno su za samo tri sezone osvojili čak devet trofeja (dva Primere i Ligu šampiona), a potom su prošlog leta u isto vreme otišli sa Nou Kampa.

Jedno je sigurno, Emeri na kraju sezone odlazi iz Pariza zbog neuspeha u Ligi šampiona, odnosno eliminacije od madridskog Reala u osmini finala, bez obzira što je blizu da osvoji šampionsku titulu u francuskoj Ligi 1.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter