Izvor:
23.02.2018 u 14:17
0

ELIMINISANI IZ LIGE EVROPE: Fudbaleri Partizana poraženi su od Viktorije u Plzenju!

Fudbaleri Partizana poraženi su od Viktorije u Plzenju 0:2 (0:0) u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope, čime su eliminisani iz tog takmičenja.

Posle 1:1 u Beogradu, crno-beli su imali imperativ postizanja gola u Češkoj, ali za 90 minuta igre nisu bili ni blizu tog cilja. Bezidejni i jalovi bili su napadi ekipe Miroslava Đukića, koja se nije trgla čak ni u poslednjim trenucima kada nije više imala šta da izgubi.

Golman Vladimir Stojković je u uvodu meča dva puta spasao Partizan, posle udaraca Horžave i Kopica iz izglednih prilika u 11. i 12. minutu, dok je sredinom prvog poluvremena Kolarž pucao preko gola, kada se našao u šansi. A šta je Reznik, strelac gola u Beogradu, promašio u 52. minutu, dugo će se prepričavati – gotovo prazan gol sa dva metra!

Međutim, svi ti promašaji nisu zaboleli domaćine, jer je u 67. minutu Mihael Krmenčić zatresao mrežu. Primio je loptu pored Ostojića i sa desetak metara iskosa precizno šutirao. Lopta je prošla ispod ruke Stojkovića.

I u poslednjoj četvrtini utakmice crno-beli su bili nemoćni. Nisu imali rešenje za agresivnu odbranu Viktorije, pa kada se podvuče crta, nisu stvorili nijednu šansu na "Dosan areni"! Dovoljno je reći da je najopasniji bio pokušaj rezerviste Sejdube Sume u finišu, kada je sa 17 metara šutirao preko gola.

S toga, zasluženo su eliminisani.

Na kraju, u 95. minutu Čermak je krunisao kontru Viktorije kada je Stojković izleteo do polovine terena i postavio konačan rezultat 2:0.

I na kraju, podatak koji sve govori. Fudbaleri Partizana za ceo meč napravili su tri prekršaja! Prvi u 67. minutu, neposredno pre nego što im je Krmenčik zatresao mrežu. Domaći igrači načinili su 22 faula!

Partizan je u Plzenju imao podršku više od 1.000 navijača.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/VestiOnLine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter