Izvor:
22.02.2018 u 16:33
0

POKAZALI SMO DA JE ZVEZDI MESTO EVROPI! Borjan: Već sam video loptu u golu, ali…

Golman Crvene zvezde Milan Borjan istakao je da su on i njegovi saigrači pokazali da je crveno-belima mesto u Evropi.

Zvezda je u revanđu šesnaestine finala LE poražena 1:0 od CSKA, pa je posle beogradskih 0:0 eliminisana iz ovog takmičenja.

Okrećemo se prvenstvu i Kupu. Treba da osvojimo duplu krunu i da uđemo u Ligu šampiona sledeće godine i da naši navijači budu ponosni na nas – rekao je posle utakmice Borjan.

On je istakao da je ponosan na ceo tim.

Nismo imali sreće, odigrali smo dobro u obe utakmice smo pokazali da smo veliki tim i da zaslužujemo da igramo u Evropi. Ponosan sam na svoje saigrače. Napravili smo nešto neverovatno, što nije urađeno više od 20 godina. Vratili smo Zvezdu tamo gde pripada – istakao je odlični čuvar mreže.

Golman crveno-belih je prokomentarisao i situaciju kod gola Alana Džagoeva, kojem je prethodilo igranje rukom Marija Fernandesa.

Šteta je što smo primili gol posle sudijske greške, ali arbitni greše. Trebalo da da postignemo gol u oba meča, ali moramo dalje… – poručio je reprezentativac Kanade i osvrnuo se na promašaje Pešića i Bena.

Video sam lopte u golu… Ali eto nismo dali gol i nadam se da će Pešić i Ben u prvenstvu dati mnogo golova i uvesti nas u Ligu šampiona. Postoji žal što smo izgubili. Nismo iskoristili šanse, ali to je Evropa, kad ne iskoristiš prilike, kazna stigne – zaključio je Borjan.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter