Izvor:
22.02.2018 u 03:31
0

PEŠIĆ UTUČEN POSLE PORAZA U MOSKVI: Evo šta je Zvezdin tragičar rekao o promašenoj šansi!

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je da je crveno-belima žao zbog poraza od CSKA i istakao da je njegov tim nezasluženo eliminisan iz Lige Evropa. Aleksandar Pešić je pustio suzu.

"Mislim da smo kao tim opet odigrali kako je šef zahtevao od nas. Imali smo šanse kao u prvoj utakmici. Eto, neka bude da su oni… Ne mogu da kažem da su bili bolji, ali neka budu bolji za taj gol koji ih je odveo u osminu finala", rekao je Stojković.

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Lige Evropa, pošto su večeras u Moskvi izgubili od domaćeg CSKA sa 1:0 u revanš utakmici šesnaestine finala.

Jedini gol na stadionu VEB arena postigao je Alan Džagoev u 46. minutu.

Prvi susret, igran 13. februara na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, završen je bez golova.

"Žao mi je kao i svim momcima u svlačionici što nismo postigli taj gol… Nezasluženo ne idemo dalje, ali okrećemo se prvenstvu i toj borbi za titulu", rekao je Stojković.

"Promašili smo to što nismo smeli da promašimo. Šef nam je rekao: 'Glavu gore, momci, idemo dalje'. Preostaje nam ta borba za titulu u koju ulazimo 200 odsto", dodao je Stojković.

Aleksandar Pešić je promašio jednu od dve velike šanse koje je Zvezda imala.

On se u 80. mintu nije snašao posle centaršuta Srnića.

"Kad se ne da gol, ne može da se prođe. Imao sam šansu za prolaz dalje, ali šta je, tu je", rekao je Pešić.

U svlačionici je posle meča bilo emotivno, pa i suza.

"Jeste bilo emotivno… Idemo dalje. Mogli smo i da prođemo. I ovo je veliki uspeh, ali nismo hteli time da se zadovoljavamo. Sada se okrćemo prvenstvu".

Upitan da li je mogao bolje da reaguje u šansi, odgovorio je:

"Naravno, čim nisam dao gol".

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter