Izvor:
13.02.2018 u 20:29
0

Kakav šok za Partizan: Zdjelar ne igra!

Stručni štab Partizana u problemu. Neočekivanom. Saša Zdjelar ne može ne megdan Viktoriji iz Plzenja!

Novajlija iz Olimpijakosa, projektovan da bude oslonac crno-belih na sredini terena, nije uspeo da se oporavi od povrede primicača zadobijene u finišu priprema na Kipru i, izvesno je, biće van tima za prvu utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope (četvrtak, 21.05).

Zdjelar je iz istog razloga propustio generalnu probu protiv beloruskog Šahtjora iz Soligorska, posle čega je nagovestio da nema razloga za uzbunu, međutim, dodatni lekarski pregledi u Beogradu potvrdili su da je povreda teže prirode i da zahteva mirovanje. Štaviše, pitanje je da li će nekadašnji prvotimac OFK Beograda biti spreman i za revanš u Češkoj, a gotovo je izvesno da će propustiti prolećnu premijeru u Superligi Srbije, zakazanu za nedelju u Lučanima.

To znači da će protiv Viktorije, u paru sa Danilom Pantićem, kao drugi zadnji vezni, dejstvovati Marko Jevtović. Uskočio je na Zdjelarovo mesto u generalci, a odigrao je i pet od šest mečeva grupne faze, što znači da je naviknut za zahteve struke.

Od ranije je poznato da Nemanja G. Miletić ne može da igra u četvrtak zbog tri žuta kartona dobijena u grupnoj fazi, na poziciji levog beka menjaća ga pridošlica iz Napretka, Slobodan Urošević.

Još nešto: Ognjen Ožegović je počeo da trenira sa ekipom, zaoštrio je konkunrenciju u napadu i sad je na treneru Miroslavu Đukiću da proceni da li će strelca odlučujućeg gola protiv Jang Bojsa upariti sa Leandreom Tavambom ili će u prvih 11 šansu dobiti doskorašnji kapiten Spartaka, Đorđe Ivanović.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter