Izvor:
13.02.2018 u 15:45
0

MIODRAG BOŽOVIĆ GROF: Teško CSKA pred Delijama!

Klub iz Moskve nikad nije igrao u atmosferi kakva je na Marakani, kaže slavni trener

Zvezdo, samo hrabro i bez mnogo respekta.

Upravo ovako posavetovao je Miodrag Božović, bivši trener crveno-belih, svog naslednika Vladana Milojevića pred utakmicu protiv CSKA. Popularni Grof nalazi se na pripremama u turskoj Antaliji sa svojim Arsenalom iz Tule, odakle će gledati utakmicu iz Beograda.

– CSKA je iskusna ekipa koja igra čvrst, tipično ruski fudbal. Znaju da igraju na rezultat i svoje šanse vrebaće iz kontranapada. Očekujem šahovsko nadmudrivanje trenera jer sam ubeđen da se nijedna ekipa neće zaletati. Zvezda je tokom jeseni u Ligi Evrope pokazala da ume da igra na rezultat – poručio je Miodrag Božović.

Grof je sa svojim Arsenalom iz Tule golom Gorana Čaušića pobedio CSKA i veruje da Rusi neće menjati mnogo u igri.

-Reprezentativci Rusije Golovin i Džagojev su oni oko kojih se vrti igra. Tu je i Brazilac Vitinjo, a povratkom Muse dobili su napadača kakvog su tražili, veoma brzog i sjajnog realizatora. Opet, Crvena zvezda ima navijače. Delije su sila i igrači CSKA nikad nisu igrali u takvoj atmosferi. Mislim da bi to mogao da bude problem za ruski tim. I dalje tvrdim da su šanse 50/50. Zvezda je samim plasmanom u Ligu Evrope, a i ovim prolaskom grupne faze napravila fantastičan rezultat. Sve preko toga bilo bi samo šlag na tortu – tvrdi Miodrag Božović.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter