Izvor:
19.07.2016 u 23:59
0

POZDRAVIO SE SA CRNO-BELIMA: Ivan Bandalovski napustio Partizan

Bugarski fudbaler Ivan Bandalovski posle godinu i po dana napustio je Partizan, pošto je sporazumno raskinuo ugovor.

Bandalovski je pre nekoliko dana zatražio raskid ugovora, nakon što je izrazio nezadovoljstvo ulogom u timu jer prednost na njegovoj poziciji ima Miroslav Vulićević.

On se od crno-belih oprostio porukom na svom Instagram profilu, napisavši da je danas jedan od najtežih dana za njega.

Proveo sam prelepih godinu i po dana u u mom voljenom klubu u kojem sam ostavio svaki atom snage na terenu, izgarao za svaki šut, za svaki gol i bod. Sa momcima sam ponosno osvojio titulu prvaka i Kup Srbije, igrao Evropu i te trenutke nikada neću zaboraviti, baš kao što neću zaboraviti svaki aplauz, pljesak i podršku sa tribina i Juga – objavio je Bandalovski, uz konstataciju da se ne oprašta, već samo pozdravlja.

Bandalovski je tokom karijere igrao za Slaviju iz Sofije, Fejnord, Lokomotivu iz Sofije, CSKA i Heverle, dok je za reprezentaciju Bugarske nastupio 16 puta.

Tanjug
Foto: Instagram/Ivan Bandalovski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter