Izvor:
28.04.2016 u 22:54
0

DIEGO SIMEONE: Fantastična noć, ali moramo još bolje!

diegosimeonee

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone rekao je nakon pobede nad Bajernom (1:0), u prvom polufinalnom meču Lige šampiona, da je njegov tim uložio maksimalan napor da dođe do trijumfa.

– Uložili smo ogroman napor i mislim da smo došli blizu svog maksimuma. Veoma sličan meč kao sa Barselonom. Nametnuli smo svoj stil igre u prvom poluvremenu, dok se u drugom delu više igralo u Bajernovom stilu – rekao je argentinski stručnjak nakon meča.

On je posebno pohvalio strelca jedinog gola na meču, Saula koji je nakon odličnog solo prodora u 11. minutu, doneo prednost "Jorgandžijama".

– Saul je trenutno u odličnoj formi. Veoma sam srećan zbog svega što mu se dešava jer je to zaslužio svojim radom, upornošcu i željom. Najbolje će tek doći, jer ima još puno prostora za napredak – zaključio je Simeone.

Fudbaler Atletiko Madrida Fernadno Tores pobedu je posvetio navijačima, ali i naglasio da njegov tim mora još više da se bori da bi prošao u finale.

– Fantastična noć za Atletiko Madrid i za sve naše navijače. Moramo da nastavimo da se borimo još više, jer Bajern je zaista odličan tim. Želimo da navijači nastave da uživaju u našim pobedama, jer znamo koliko im to znači. Šteta je što nismo postigli još neki gol, jer mnogo bi nam značio u revanšu – zaključio je Tores.

Revanš susret polufinala Lige šampiona između Bajerna i Atletika na programu je 3. maja na Alijanc areni.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter