Izvor:
01.06.2016 u 15:12
0

IVANOVIĆ: Meč protiv Rusije pokazaće koliko smo spremni za duele sa najboljima

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je da će prijateljska utakmica sa Rusijom pokazati da li je nacionalni tim spreman za početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Srbija je od dolaska Slavoljuba Muslina ostvarila drugi trijumf pošto je sinoć u Novom Sadu bila bolja od Izraela 3:1, ali i nekoliko dana ranije protiv Kipra 2:1 u Užicu.

– Raduje nas nova pobeda. U ovom trenutku je najvažnije je da pobeđujemo reprezentacije nama sličnog kvaliteta. Još se uigravamo na rad i sistem selektora Muslina, a sledeća utakmica pokazaće koliko smo spremni – rekao je Ivanović novinarima posle utakmice, strelac prvog gola.

Srpski fudbaleri protiv Rusije 5. juna u Monte Karlu imaće poslednju proveru pred septembraski početak kvalifikacija i duel sa Republikom Irskom u Beogradu.

– Naredni rival nam je ozbiljna reprezentacija, koja ima jak sastav i kontinuitet. Rusima će utakmica sa nama biti generalna proba pred šampionat u Francuskoj, ali i za nas je to veoma dobar test. Želimo da vidimo gde smo u odnosu na jednu od najboljih selekcija Evrope – zaključio je Ivanović.

Tanjug
Foto: Facebook/Fudbalski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter