Izvor:
09.04.2017 u 08:00
0

ŠOK ZA ŠAMPIONA: Barsa pukla u Malagi, Nejmar pocrveneo! (VIDEO)

Fudbaleri Malage načinili su iznenađenje u utakmici 31. kola španskog prvenstva savladavši na svojoj "La Rosaledi" favorizovanu Barselonu 2:0 (1:0).

Barselona je u Malagi želela da iskoristi današnji remi Reala sa Atletikom (1:1) i popne se na vrh tabele. Za to joj je večeras bila potrebna pobeda. Međutim, aktuelni šampion nije osvojio ni bod! Time se značajno udaljio od odbrane titule.

Sada je razlika na vrhu tabele tri boda u korist Reala, koji ima i meč manje.


Sandro Ramírez Goal HD – Málaga 1-0 Barcelona… by footballtvvideos

Malaga je skočila na 14. mesto, sa 33 boda.

Zanimljivo, Barsa ove sezone nije dala nijedan gol Malagi, jer je u njihovom prvom meču na "Nou Kampu" bilo 0:0.

Golove za domaćina večeras su postigli Sandro Ramirez u 32. minutu i Đoni u 90. Oba gola Malaga je dala posle kontranapada.


by Video-Live

Barsa nije imala mnogo prilika, a najbolje su propustili Luis Suarez u 16. minutu i Serđi Roberto u finišu meča. Međutim, obojica su promašili zicere kada su se našli sami pred golmanom Kamenim.

Barseloni je posao u Malagi bio dodatno otežan kada je u 65. minutu isključen Nejmar.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter