Izvor:
20.05.2016 u 23:18
0

KOKEZA: Prioriteti A selekcija i izgradnja Nacionalnog stadiona

Novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza rekao je danas da će prioriteti u njegovom mandatu biti rezultati A tima i izgradnja Nacionalnog stadiona.

– Jako sam počastvovan što ću četiri godine biti na čelu Saveza, moj tim će uraditi sve što je u našoj moći da budemo uspešni. Akcenat je na A reprezentaciji i uz pomoć navijača, klubova i medija, želimo da obezbedimo bolju amosferu i bolje uslove na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji – rekao je Kokeza novinarima posle imenovanja.

Kokeza je označio da je od velike važnosti i izgradnja Nacionalnog stadiona.

– Ne mogu da kažem tačnu lokaciju, ali smo već smo obavili razgovor sa gradonačelnikom Malim da vidimo koju bi lokaciju mogao Grad da ponudi. Projekat izgradnje stadiona je velka investicija i naravno da FŠ ne može sam da odradi taj projekat, bez pomoći UEFA i države – naveo je.

On je poručio da će potpredsednici biti Savo Milošević, Goran Bunjevčević i novi predsednik Zajednice superligaša.

Kokeza dodaje da će Tomislav Karadžić imati savetničku ulogu prilikom njegovog mandata.

– Biće od velike pomoći sa svojim iskustvom, iako neće imati pravo glasa. Potrebni su nam takvi ljudi – naveo je Kokeza.

On je najavio da će Savez dobiti nove prostorije, kako bi sve strukture bile zajedno na jednom mestu, za razliku od sadašnjih na dva mesta na Terazijama.

Ujedno, najavio je da će se Savez boriti da reši problem sa huliganima na stadionima i tražiće pomoć od državnih institucija, ali i FIFA i UEFA.

Prema njegovim rečima u narednim danima upoznaće se sa inicijativom FSS oko žalbe CAS-u zbog ulaska Kosova u UEFA i FIFA.

Tanjug
Foto: Facebook/Slavisa Kokeza

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter