Izvor:
19.05.2016 u 20:38
0

TORES PRED FINALE LIGE ŠAMPIONA: Klub ima priliku za istorijski uspeh

Fudbaler Atletiko Madrida Fernadno Tores rekao je da njegov tim ima veliku šansu da osvajanjem Lige šampiona ispiše do sada neispisane stranice klupske istorije.

Atletiko će se 28. maja sastati sa Real Madridom u reprizi finala iz 2014. godine, u kojem su "jorgandžije" poražene nakon produžetka (4:1).

– Suočeni smo sa mogućnošću koju život nudi, ali ne nudi često. Dva finala u tri godine su zaista ogroman uspeh. Imamo priliku da ispišemo stranicu koja još uvek nije ispisana u klubu i zaista se osećamo privilegovano zbog toga. Celog života sam sanjao o ovome. Protivnik u finalu je najmanje bitna stvar, važan je krajnji rezultat. Postoji rivalitet ali to nije važno u finalu, jer se prethodne utakmice ne računaju – rekao je Tores za španski AS.

Tores je karijeru započeo u Atletiku, a nastupao je i za Liverpul i Čelsi, pre nego što je u januaru prošle godine ponovo stigao na Visente Kalderon, ovoga puta na pozajmicu iz italijanskog Milana.

Najbolju golgetersku formu pokazao je u Liverpulu za koji je na 142 utakmice postigao 81 gol, ali tek sa Čelsijem je stigao do titule u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Tanjug
Foto: Facebook/Fernando 9 Torres

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter