Izvor:
13.05.2016 u 20:33
0

GRIZMAN UMESTO IBRAHIMOVIĆA? Fudbaler Atletika želja Pari Sen Žermena

Fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman prva je želja Pari Sen Žermena, koji francuskog napadača vidi kao idealnu zamenu za Zlatana Ibrahimovića, prenosi L''Ekip.

Kako navodi list, uprava šampiona Francuske u potrazi je za vrhunskim napadačem, nakon što je Zlatan Ibrahimović danas potvrdio da će napustiti klub.

Poslednjih meseci, francuski klub pokazao je veliko interesovanje za fudbalera Barselone Nejmara, kao i asa Real Madrida Kristijana Ronalda, ali uprava Parižana svesna da će biti veoma teško da dva ključna igrača napuste svoje klubove, pa su se okrenuli Grizmanu i spremni su da izdvoje 70 miliona evra za njegove usluge.

Tokom karijere Grizman je nastupao za Real Sosijedad, pre nego što je u julu 2014. godine, za 30 miliona evra stigao na Visente Kalderon.

Do sada je za "jorgandžije" upisao 104 nastupa, postigao 56 golova i osvojio Superkup Španije, dok će se u ovogodišnjem finalu Lige šampiona sastati sa Real Madridom 28. maja na San Siru.

Tanjug
Foto: Wkipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter