Izvor:
11.05.2016 u 20:30
0

GROF POTPISAO UGOVOR: Glavni cilj biće osvajanje duple krune

grof

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović potpisao je danas novi, dvogodišnji, ugovor sa crveno-belima i poručio da ne obećava ništa spektakularno, ali da će ekipa probati da ostvari ciljeve – plasman u ligaški deo jednog od dva evropska takmičenja.

– Ako sam imao dileme u vezi ugovora, na utakmici sa Olimpijakosom su nestale posle podrške navijača. Posle toga nisam mogao da odem nikako i da sam nameravao. Ove dve godine ne znače ništa, jer rezultati čuvaju trenera, ali ipak se nadam da ćemo se družiti dve godine i napraviti uspeh. Ništa ne obećavamo spektakularno, ali probaćemo da ostvarimo ciljeve – rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Crnogorski trener ističe da su mu povici navijača najbolji trenutak u životu, ako se izuzme trenutak kada je postao otac.

Prema njegovim rečima crveno-beli su na dobrom putu da se pojačaju u letnjem prelaznom roku.

– U globalu već sam obavio razgovore sa predsednikom Mijailovićem i direktorom Terzićem, pitanje je bilo samo da li ćemo moći da se pojačamo. Na putu smo da napravimo josa bolju ekipu – rekao je Božović.

Kada je u pitanju potreba za pojačanjima, odgovorio je u svom stilu.

– Ako bih pričao o tome ne bismo stigli na dnevnik u pola osam. S obzirom da se igra na tri fronta potrebna su nam 22 konkurentna igrača – smatra on.

Dodao je da nije dobio mnogo ponuda otkad vodi Zvezdu.

– Čitao sam o bogatim ponudama u novinama. U Zvezdi ne radim džabe, ne mogu da se požalim – zaključio je Božović, uz konstataciju da je "dupla kruna" glavni cilj.

Tanjug
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter