Izvor:
11.05.2016 u 18:05
0

IBRAHIMOVIĆ ŽELI U MILAN: Transfer koče kineski investitori

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović ne bi želeo da prihvati ponude iz Kine i Mančester junajteda, već će se odlučiti za Milan, ali taj transfer bi mogla da zaustavi investitorska grupa koja želi da preuzme italijanski klub.

Francuski Ekip objavio je danas da Ibrahimović ima dve konkretne ponude: iz Kine i Junajteda. Odlazak na daleki istok, prema navodima lista, ne želi da prihvati iz porodičnih i sportskih razloga, iako bi tako mogao da postane najplaćeniji fudbaler sveta.

Ekip navodi da će Ibra odbiti "đavole" ako se ne plasiraju u Ligu šampiona. Igrač hoće da donese odluku pre početka Evropskog prvenstva 2016, tako da sada bira između produženja ugovora sa PSŽ-om i odlaska u Milan.

Prema navodima Korijere delo sporta, koje prenosi portal Fudbal Italija, kineski investitori u Milan bi mogli da utiču na taj transfer. Oni imaju drugačije ideje o transferima, tako da će svi pregovori biti zaustavljeni, uključujući i one sa Ibrahimovićem i sa Mateom Kovačićem iz Reala.

List navodi da bi odlaganje pregovora predstavljalo problem za Ibrahimovića, jer želi da što izabere novi klub pre nego što mu sledećeg meseca istekne ugovor.

Izvor: Beta
Foto: WIkipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter