Izvor:
08.12.2019 u 19:08
0

PROCUREO SNIMAK IZ REALA Geret Bejl ponovo razbesneo navijače

Geret Bejl je uradio je ono što navijači Reala najmanje žele da vide od njega – zaigrao je golf na treningu!

Istina, nije ga bukvalno zaigrao, ali je oponašao ono što bi se podrazumevalo kao igranje golfa i tako podsetio na neke svoje ranije izjave kojima je razbesneo navijače "kraljevskog kluba".

NOVO PRIZNANJE ZA SRBINA Mažić najbolji sudija u Kini

– Imam ugovor još tri godine i ako žele da me se reše, moraće da mi isplatiti 17 miliona evra po sezoni. Ako ne žele, ostaću u klubu i igrati golf – rekao je navodno Bejl saigračima još u maju ove godine, a sada je pokazao da i na treningu može da igra golf. Ili barem da se pretvara da ga igra…

Naravno, video koji je procureo, a koji Bejla prikazuje kako oponaša golfera, odmah je podigao prašinu u Madridu. Mediji i navijači burno su reagovali i izazvali reakciju trenera Madriđana Zinedina Zidana.

– Reći ću vam što mislim, a klub se možda neće složiti sa mnom. Neću da zabranjujem mojim fudbalerima bilo šta da rade u svoje slobodno vreme, dovoljno su odrasli da i sami znaju kako moraju da se ponašaju – rekao je, kako prenosi index.hr, Zidan španskim novinarima na konferenciji za medije pred utakmicu s Espanjolom i tako odbranio bejla od napada medija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter