Izvor:
28.11.2019 u 08:18
0

ČEFERIN NA KANABETU KOD PUTINA: Rusi uvereni da nema bojazni za EURO 2020!

Predsednik UEFE Aleksander Čeferin uverio je ruskog predsednika Vladimira Putina da UEFA namerava oduzeti domaćinstvo fudbalskog EURA 2020 Sankt Peterburgu te izrazio uverenje da će Rusija na vrhunskoj razini biti domaćin četiri utakmice tog takmičenja.

Čeferin je u posetu Moskvi samo dan nakon što je Međunarodna anti-doping agencija (WADA) predložila je da se ruskim sportima zabrane nastupi na međunarodnim turnirima, a zemlji zabrani organizacija sportskih nadmetanja u iduće četiri godine, zbog nepoštivanja doping pravila.

Agencije navode da je Čeferin čestitao Putinu na odličnoj organizaciji SP 2018, dok je Putin obećao da na EURU 2020 "u Rusiji neće biti primedbi niti od igrača niti od navijača" .

Sankt Peterburg je jedan od domaćina EURA 2020, a osim tri utakmice u grupnoj fazi takmičenja, u tom gradu će se igrati i jedna utakmica četvrtfinala.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter