Izvor:
27.11.2019 u 08:31
0

BORJAN POTPUNO ISKREN: Nismo mi za Ligu šampiona!

Golman Crvene zvezde Milan Borjan posle poraza u Beogradu od Bajerna od 6:0 priznao je da prvak Srbije nema kvalitet za Ligu šampiona, ali i da pojedini fudbaleri ne osećaju klub na pravi način.

Trebalo bi da se pogledamo u oči i priznamo da nismo za ovo takmičenje, da budemo realni. Primamo mnogo golova, igramo slabo, ne ispoštujemo ono što se dogovorimo. Tesko je, Zvezda ovo ne zaslužuje – rekao je Borjan sinoć novinarima posle utakmice.

MILOJEVIĆ: Ne znam šta bih mogao da kažem, jeste najubedljiviji poraz!

Najbolji Zvezdin pojedinac izvinio se navijačima za najteži poraz u istoriji kluba u evropskim takmičenjima.

Na ovim utakmicama ne igraš za novac, ovde igramo za klub i navijače. Izvinjavam se svim navijačima na ubedljivim porazima, pokušaćemo da se vratimo, pobedimo u Grčkoj i vratimo im osmeh na lice – rekao je Borjan.

NAJTEŽI PORAZ U ISTORIJI U EVROPSKIM TAKMIČENJIMA: Utakmicu obeležio Robert Levandovski!

Usledilo je pitanje šta se to promenilo u odnosu na prethodne godine.

Pre dve godine je bilo više igrača koji su igrali srcem, a ne za novac. Sada mnogi igrači ni ne znaju šta je Crvena zvezda – zaključio je Borjan.

NJEGOŠ PETROVIĆ: Bajern je iskoristio svaku našu grešku! Idemo u Pirej da damo sve od sebe!

Izvor: Tanjug
Foto: crvenazvezdafk.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter