Izvor:
27.11.2019 u 09:22
0

RAZOČARANI TRENER CRVENE ZVEZDE: Slaba energija i žar, razočaran sam, ali ovo je najubedljiviji poraz! (FOTO, VIDEO)

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević priznao je da je strah sputao njegove igrače u visokom porazu od Bajerna (6:0) u Ligi šampiona, i poručio da je veoma razočaran odnosom prema igri.

Milojević je primetio da ne postoji opravdanje za "slabu energiju i žar" u najtežem porazu u istoriji kluba u evropskim takmičenjima.

BORJAN: Trebalo bi da se pogledamo u oči i priznamo da nismo za ovo takmičenje!

Ne znam šta da kažem. Ako je razočaranje, jeste, jeste najubedljiviji poraz, neka prenoći, pa da vidimo šta ćemo dalje – rekao je Milojević sinoć na konferenciji za medije posle meča.

Dodao je da igračima ništa nije rekao posle meča, već samo pre i na poluvremenu.

NAJTEŽI PORAZ U ISTORIJI U EVROPSKIM TAKMIČENJIMA: Utakmicu obeležio Robert Levandovski!

Ne znam šta bih mogao da kažem. Ne vidim razlog za toliki strah, Bajern je u svim segmentima bio bolji, pokazao moć. Bez obzira kakav je protivnik, smeta mi kada nemate odgovornost. Ne sme tako da bude – rekao je Milojević.

Zvezdi sada preostaje borba za treće mesto u B grupi, koje bi sačuvala remijem na gostovanju Olimpijakosu u Atini.

NJEGOŠ PETROVIĆ: Bajern je iskoristio svaku našu grešku! Idemo u Pirej da damo sve od sebe!

Šta znači biti ili ne biti? Šta i da ne bude prolaz? Da li se ruši svet? Tu smo gde smo. Isti igrači su došli do ovoga, prošli kvalifikacije… Nema opravdanja, ali siguran sam da mogu više – zaključio je trener Crvene zvezde.

Bajern u poslednjem kolu čeka Totenhem 11. decembra, dok Zvezda gostuje Olimpijakosu u Atini.

CRVENA ZVEZDA – BAJERN (0:6): Potpuni debakl očajne Zvezde!

Izvor: Tanjug
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter