Izvor:
26.11.2019 u 16:21
0

PRIZNANJA FSS ZA MAJSTORE FUDBALA Mihajloviću i Tadiću „Zlatna lopta“

Fudbalski savez Srbije (FS S) izabrao je danas Sinišu Mihajlovića i Dušana Tadića za dobitnike tradicionalnog priznanja "Zlatna lopta“ za najboljeg trenera i najboljeg igrača u 2019. godini.

– Priznanje za trenera godine ide u ruke Siniše Mihajlovica, trenera Bolonje, osobe koja u sebi ima DNK pobednika. Jedan od retkih stručnjaka koji već godinama radi s uspehom u Seriji A – stoji u saopštenju FSS.

MIHA UDARNA VEST U ITALIJI Za tri dana ispričaće sve o borbi sa leukemijom

Za najboljeg igrača u godini na izmaku FS S je izabrao Dušana Tadića, kapitena Ajaksa i jednog od najistaknutijih igrača u državnom timu, koji se nalazi u konkurenciji od 50 fudbalera za tim godine u izboru posetilaca sajta UEFA.

SRPSKI AS U KANDIDAT ZA TIM GODINE: Tadić u konkurenciji sa 50 igrača!

– Lider slavnog amsterdamskog kluba vodio je "kopljanike“ kroz fantastično putovanje u Ligi šampiona, a fudbalski svet je danima prepricavao njegove bravure iz meca na stadionu "Santijago Bernabeu" sa madridskim Realom, ali i duela sa Juventusom, Totenhemom…Golovi i pre svega asistencije, njegov su zaštitni znak, a zahvaljujuci tim bravurama u velikoj meri, Ajaks je osvojio triplu krunu u Holandiji i Evropa mu se ponovo klanja – navodi se.

Priznanja najboljem treneru i igraču u 2019. godini biće urucena 20. decembra u 18 sati na svečanosti FS S u Narodnom pozorištu.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter