Izvor:
25.11.2019 u 17:56
0

LEON GORECKA O NAVIJAČIMA ZVEZDE: Naš zadatak biće da „ugasimo“ atmosferu! (VIDEO)

Fudbaler Bajerna Leon Gorecka kaže da je ekipa iz Minhena jako motivisana da pobedi Crvenu zvezdu u Beogradu i potvrdi prvo mesto B grupe Lige šampiona.

Gorecka je dodao da je podatak da nijedan nemački tim nije prošao u osminu finala sa svih šest pobeda razlog više za trijumf.

– Hoćemo da nastavimo sa pobedama i da overimo prvo mesto. Zato smo posebno motivisani – rekao je Gorecka na konferenciji za novinare u Beogradu.

BAJERN JE VELIKE, ALI MI SE NE PLAŠIMO Milojević najavio žestok otpor crveno-belih (VIDEO)

Reprezentativac Nemačke sa nestrpljenjem čeka da istrči na teren stadiona "Rajko Mitić" zbog ambijenta:

– Očekujem emotivnu atmosferu, navijači su poznati po tome. Radujemo se, lično volim kad su takva dešavanja na tribinama. Naš zadatak biće da "ugasimo" atmosferu na terenu".

Za novog trenera Hansa Flika kaže da je napravio razliku u defanzivnom delu.

– Iekako smo primetili veliku razliku. Trener Flik nam je objasnio šta traži, fokus je bio na defanzivi. Bajern je u prošloj sezoni primio previše golova – naveo je on, pre nego što je iz Zvezde izdvojio bivšeg reprezentativca Nemačke Marka Marina.

DEGENEK PORUČIO BAVARCIMA: Biće drugačije nego u Minhenu!

– Marin je naravno svima poznat u Nemačkoj. Imaju dva krila sa punim potencialom, jako su brza. Zvezda će biti jako motivisana i tražiće bodove kako bi nastavila put u Evropi – naveo je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Bajerna igra se sutra od 21 sat.

SPECIJALAN PREVOZ ZA IGRAČE MINHENSKOG GIGANTA: Bajernov autobus na aerodromu "Nikola Tesla"!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter