Izvor:
25.11.2019 u 14:18
0

TAKO SE SLAVI DUPLA KRUNA: Navijači Flamenga pozdravili svoje šampione!

Fudbaleri Flamenga postali su šampioni Brazila samo dan nakon što su osvojili trofej prvaka Južne Amerike "Kopa Libertadores".

Vikend iz snova za fudbalere brazilskog Flamenga.

Nakon osvajanja titule kontinentalnog prvaka, samo dan kasnije klub iz Rio de Žaneira postao je i prvak svoje zemlje

Do sedme titule brazilske Serije A Flamengo je došao tako što je četiri kola pre kraja stekao 13 bodova više od Santosa i Palmeirasa, koji je izgubio od Gremija (2:1).

Slično kao i u finalu Kopa Libertadores, kada je slavio neverovatnim preokretom u finišu nad River Platom (2:1), Flamengo je do šampionskog naslova došao tako što je Pepe u 94. minutu pogodio za trijumf Gremija.

Njegov gol označio je početak slavlja na ulicama Rio de Žaneira, uz više stotina hiljada navijača i otvoreni autobus sa igračima.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter