Izvor:
24.11.2019 u 02:08
0

HOLANDSKA EKIPA NIKAD SPREMNIJA: Neverovatna gol razlika obeležila LIGU EVROPE! (FOTO)

U neverovatnoj formi se nalazi ekipa holandskog AZ Alkmara, pred ključni meč sa Partizanom u petom kolu Lige Evrope, za plaman u ''evropsko proleće''.

Večeras je AZ kao gost savladao četvrtoplasiranu ekipu Utrehta rezultatom 3:0, u 14. kolu šampionata Holandije, što je ekipi iz Alkmara šesta uzastopna pobeda u poslednjih šest mečeva, što u prvenstvu, što u Ligi Evrope, uz neverovatnu gol razliku – 24:0!

Taj njihov niz izgleda ovako: Astana 6:0, PSV 4:0, Tvente 3:0, Astana 5:0, Emen 3:0, Utreht 3:0.

U večerašnjem trijumfu su najveći deo posla završili tokom prvog poluvremena. Kapiten Kopmejners je u 24. minutu postigao vodeći gol, Idrisi je duplirao prednost sedam minuta kasnije, a supertalentovani Majron Boadu je u 51. minutu postavio konačan rezultat na asistenciju Stengsa.

Ovom pobedom AZ se dodatno učvrstio na drugom mestu na tabeli, iza vodećeg Ajaksa i ujedno poslao jasnu poruku Partizanu pred duel u četvrtak u Hagu.

Ipak, i crno-beli su juče bili efikasni, savladali su Javor Matis sa 6:2, pa deluje da će u četvrtak sve ''prštati'' na terenu u duelu AZ-a i Partizana.

Izvor: sportske.net
Foto: PrintScreen/Google

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter