Izvor:
20.11.2019 u 08:14
0

SPECIJALNI SE VRATIO U PREMIJER LIGU: Žoze Murinjo novi menadžer Totenhema!

Trofejni portugalski stručnjak Žoze Murinjo novi je menadžer Totenhema posle otkaza Maurisiju Poketinu, potvrdio je londonski klub.

Murinjo je potpisao ugovor do kraja sezone 2022/2023 i vratio se u Premijer ligu 11 meseci od otkaza u Mančester Junajtedu.

– Uzbuđen sam što sam došao i klub sa tolikom tradicijom i odličnim navijačima. Privukao me je kvalitet tima i omladinske skole – rekao je Murinjo za klupski sajt.

Ranije je u dva navrata vodio fudbalere Čelsija, sa Interom i Portom je bio prvak Evrope, dok je bio i na klupi Real Madrida, Leirije i Benfike.

Ukupno je u karijeri osvojio 25 pehara i rekorder sa sa sve četiri titule šampiona u državama u kojima je radio – tri sa Čelsijem u Engleskoj, jednu sa Realom u Španiji, dve sa Interom u Italiji i dve sa Portom u domovini.

Od značajnih trofeja ima i Ligu Evrope sa Junajtedom.

Tanjug.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter