Izvor:
19.11.2019 u 13:36
0

POVRATNIK NA ČELU „CRVENE FURIJE“ Luis Enrike ponovo vodi selekciju Španije

Čuveni Španac Luis Enrike posle samo pet meseci vratio se na mesto selektora fudbalske reprezentacije, saopštio je nacionalni savez.

Enrike je zbog porodične tragedije podneo ostavku u junu, privremeno ga je zamenio njegov pomoćnik Roberto Moreno i odveo Španiju na Evropsko prvenstvo, pre nego što je klupu prepustio bivšem fudbaleru Barselone i Real Madrida. Interesantno je da Moreno neće ostati u nacionalnom timu, bez obzira što je imao ponudu da radi u stručnom štabu Enrikea.

– Enrike je vođa projekta, jako cenimo njegov rad. Sada se vraća kući, tako je odlučio i ima veliku želju da nastavi sa radom – rekao je danas predsednik FS Španije Luis Rubales.

Bivši trener Barselone, Selte i Rome dogovorio je za dve godine dužu saradnju u odnosnu na prethodnu, do 2022. i Svetskog prvenstva u Kataru.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter