Izvor:
09.11.2019 u 14:53
0

VLADAN MILOJEVIĆ: Ekipu očekuje težak zadatak na gostovanju u Javoru!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegovu ekipu očekuje težak zadatak na gostovanju Javoru.

Fudbaleri Zvezde gostuju u nedelju Javoru, u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

Trener crveno-belih je dodao da su pojedini igrači pod znakom pitanja za meč u Ivanjici.

"Očekuje nas veoma teška utakmica. Dolazimo u goste ekipi koja igra sjajno u poslednje vreme. Borbeni su, čvrsti i igraju vrlo strpljivo. Napravili su dobre rezultate i pokazuju da imaju odličan karakter. Pohvalio bih i stručni štab Javora koji radi sjajan posao", rekao je Milojević.

Zvezda je lider šampionata sa 39 bodova, dok je klub iz Ivanjice trenutno deveti na tabeli sa 19 osvojenih bodova.

Oni su lokal-patriotska ekipa i takva im je i publika. To je klub u kom sam napravio prve seniorske korake kao trener i zahvalan sam im na pruženoj prilici. Imaćemo vrlo težak zadatak. Želim da bude sjajna utakmica, da sve prođe u najboljem redu i da napravimo spektakl u Ivanjici rekao je Milojević.

Trener Zvezde se osvrnuo i na zdravstveno stanje fudbalera koje trenira.

Pojedini igrači su pod znakom pitanja posle utakmice sa Totenhemom. Videli ste da smo taj duel završili sa devet igrača. Za ovaj susret mi trebaju zdravi igrači koji mogu da iznesu intenzitet koji neće biti lak. Čeka nas težak raspored i moramo da vodimo računa o zdravlju igračarekao je Milojević.

Utakmica se igra u nedelju od 14.30.

Izvor: B92
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter