Izvor:
06.11.2019 u 22:18
0

LIGA ŠAMPIONA: Leverkuzen bolji od Atletika!

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena sa 2:1 pobedili su madridski Atletiko i upisali prvu pobedu u Ligi šampiona.

Sjajno prvo poluvreme smo mogli da posmatramo u Leverkuzenu, gde su se sastali fudbaleri Bajera i Atletika.

Juventus je nešto ranije pobedio Lokomotivu u Moskvi i zauzeo prvo mesto u grupi, pa nam je tako "ostavio" borbu između Bajera i Atletika u Leverkuzenu, koji su odigrali "za Juve"

Iako je viđen samo jedan gol, zanimljivosti nikako nije manjkalo. Atletiko je u prvih desetak minuta bio veoma opasan i konkretan, uspeli su da "sabiju" fudbalere Leverkuzena u svoj kazneni prostor, ali nisu mnogo učinili iz tih prilika.

Bajer je svoje šanse vrebao iz kontra napada, čekali su da Atletiko napravi neku grešku i svim silama se sjurili ka njihovom golu. Mogli su preko Haverca i Folanda da povedu, ali su bili nespretni.

Atletiko je do gola mogao da dođe preko Morate, Koste i Lodija, ali su njihovi udarci bili vrlo neprecizni. Kada ne iskoristite šanse, to uglavnom uradi protivnik. Posle jedne opasne kontre, Bajer je dobio korner, a iz kornera gol – pošto je Tomas Parti pokušavši da izbaci loptu u korner matirao Jana Oblaka.

Već na početku drugog poluvremena, Kevin Foland postiže i drugi gol na meču. On je ostao sa defanzivcem na leđima u petercu, koji je očajno reagovao i faktički dozvolio kapitenu Leverkuzena da se okrene i "spakuje" loptu u gol za 2:0.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter