Izvor:
06.11.2019 u 21:01
0

RONALDO PLANIRA DA KUPI JOŠ JEDAN KLUB: Nazario želi da preuzme portugalski klub!

Nekadašnji najbolji fudbaler sveta Luis Nazario de Lima Ronaldo, rekao je kako bi želeo da poseduje portugalski, a ne engleski fudbalski tim.

Ronaldo je trenutno vlasnik Valjadolida i uspeo je u potpunosti da preporodi tu špansku ekipu koja sada deluje vrlo stabilno.

Nekadašnji napadač Barselone, Real Madrida i Intera iz Milana je pre nekoliko godima imao udeo u američkoj ekipi Fort Loderdejl Strajkers.

– Želeo sam da kupim klub. Već sam razmišljao o drugoj ligi u Engleskoj, ali to mi je bilo preskupo i trenutno sam okrenut Portugalu – rekao je Ronaldo.

Objasnio je "El Fenomeno" kako je došao do toga da postane vlasnik Valjadolida.

– Kada sam bio u rusiji dobio sam poziv od osobe koja je bliska Valjadolidu. To je bilo sve što sam želeo, tim sa velikom istorijom i koji je jako blizu Madridu, ali opet, klub star 90 godina, u gradu koji broji oko 300.000 ljudi i bila je to fantastična prilika za mene – poručio je nekada najbolji fudbaler planete.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter