Izvor:
06.11.2019 u 20:06
0

DA LI ĆE SE ISPUNITI: Očekivanja gledaoca pred sam meč Crvena Zvezda- Totenhem!

U 21 čas fudbaleri Crvene zvezde dočekali su ekipu Totenhema na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru četvrtog kola Lige šampiona.

Poslednji put, davne 1972. kada su ovi timovi odmerili svoje snage, tim iz Srbije je pobedio rezultatom 1:0.

Euforija pred početak utakmice kod svih zvezdaša je već počela a u prilog velikom interesovanju za ovu utakmicu ide i veliki broj prodatih karata, preko 45.000.

Iako je do susreta dva tima na zelenoj travi stadiona u Ljutice Bogdana ostalo više od tri sata već se stvaraju gužve na prilazima ka mestu događaja koji prati svet.

Kiša koja pada u Beogradu otežava prohodnost puteva i usporava saobraćaj a policija je već na ulicama kako bi obezbedila što bolji protok saobraćaja i sprečila eventualne incidente koji se u ovom trenutku ne očekuju s obzirom na to da Zvezda igra protiv britanskog tima.

Ekipa našeg portala se trenutno nalazi ispred stadiona gde gledaoci ovog fudbalskog spektakla već polako pristižu pa smo iskoristili priliku i pitali neke od navijača koji se u ovom trenutku nalaze oko stadiona za očekivanja.

– Zvezda će pobediti i to rezultatom 2:0 jer je moramo da održimo tradiciju pobeda protiv engleskih timova.- kaže Goran.

– Voleo bih da pobedi zvezda alfui mislim da će ipak biti pobeda Totenhema i to rezultatom 3:1.- predvideo je Nikola dok je predstavnica lepšeg dela navijača, Nataša, rekla je da su njena očekivanja da će Totenhem pobediti rezultatom 2:0.

– Kao vatreni navijač crveno-belih ne bih mogla da očekujem ništa drugo nego rezultat 2:0 za Zvezdu.– rekla je Jovana.

Da li će se očekivanja navijača obistiniti, pratite na portalu Happy televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter