Izvor:
03.11.2019 u 14:48
0

NATHO O PRITISKU: „Ako ne možeš da igraš pod pritiskom nemoj ni igrati!“

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je da je njegova ekipa pod velikim pritiskom, ali da se tako rađaju veliki igrači i timovi.

– Imali smo zaista veliki pritisak prošle nedelje, ali to je na kraju i deo fudala. Ako ne voliš pritisak, ne možeš da ga izdržiš onda nemoj ni da igraš fudbal. Veliki timovi i igrači se upravo vide i radjaju kada dodje do pritiska. Zato je utakmica sa Vojvodinom bila za nas veoma važna jer je to tim koji se bori sa nama za drugo mesto – rekao je Natho za sajt kluba.

Partizan je poražen od Čukaričkog, posle čega je pobedio Vojvodinu u Super ligi Srbije.

– Želeli smo da pokažemo ko smo i gde pripadamo posebno jer igramo na našem stadionu i drago mi je da je tim na sve što se dešavalo reagovao odlično. Igrali smo dobro, borili se do kraja i bili koncentrisani 100 odsto, i kao posledica toga usledio je i krajnji rezultat od 4:0 za nas. Ne smemo više da dozvolimo da gubimo bodove već moramo bukvalno svaku da pobedimo – kazao je Natho.

Po njegovim rečima, ima više razloga za oscilacije u igri Partizana, a kao jedan naveo je igranje i u Ligi Evropa. Dodao je da će sve to igrače učiniti još boljim.

Crno-belima sledi gostovanje Mančester junajtedu u Ligi Evropa.

– Idemo tamo da igramo našu igru, da budemo maksimalno koncentrisani. Svo igrači moraju da bude svesni, a znam da jesu, da u ovoj utakmici svako mora da bude najbolji i bolji od sebe do sada. Znam koliko svi želim da nastavimo sa dobrim rezultatima u Evropi. Sve ćemo učiniti da prođemo grupu – rekao je Natho.

Utakmica Mančester junajted – Partizan igraće se u četvrtak od 21.00 u Engleskoj.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter