Izvor:
01.11.2019 u 17:00
0

VERUJU U POBEDU: TSC protiv Radničkog iz Niša!

Fudbaleri TSC u nedelju dočekuju ekipu Radničkog iz Niša, u 15. kolu Super lige Srbije, s namerom da pokažu svoju najbolju igru i osvoje nova tri boda.

Golman Nenad Filipović rekao je danas da je za TSC predstojeća utakmica derbi protiv jake ekipe, koja ima dobar stručni štab i uvek zna šta hoće.

S druge strane, mi ne odstupamo od svoje igre i napadačkog fudbala i verujemo u pobedu u nedelju – rekao je Filipović i dodao da ekipu TSC krasi odlična atmosfera i zajedništvo koje nije pokolebano zbog poraza od Crvene zvezde u sredu.

Vezni igrač Janko Tumbaširević je naveo da je tim odigrao korektan meč protiv Zvezde i da se u tom porazu nije obrukao, da je igrao u svom stilu.

Kada je reč o Radničkom, Tumaširević je ocenio da je to dobar tim, sa izvanrednim pojedincima.

Verujem da će to biti teška i izjednačena utakmica, ali siguran sam da mi na našem terenu možemo do pobede – kazao je on.

Pomoćni trener Mirko Jovanović rekao je da je Super liga sastavljena od dosta izjednačenih ekipa i da TSC neće biti zavaran činjenicom da je niški Radnički pretrpeo poraz od slabije rangiranog tima u prethodnom kolu.

Mi smo maksimalno motivisani za meč u nedelju i, kao i uvek, idemo na sva tri boda. Pretrpeli smo neke poraze u poslednjih nekoliko utakmica, ali to nas neće destabilizovati. Imamo jedan proveren način rada i u nedelju ćemo dati sve od sebe da pobedimo – kazao je Jovanović.

U prošlom kolu, ekipa TSC je u gostima izgubila od Crvene zvezde i trenutno zauzima peto mesto na tabeli Super lige sa 25 bodova. Radnički je šesti na tabeli sa jednakim brojem bodova kao i TSC.

Utakmica TSC – Radnički igra se u nedelju od 15.00 na stadionu u Senti.

Izvor: b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter